facebook tracking
Område

Energi & VVS

Connect

När vi arbetar i stora projekt och industrianläggningar kräver det vi tar ett stort ansvar gentemot vår natur. Luften skall renas, inte smutsas ner. Naturen skall frodas, inte förbrukas. Genom att aktivt arbeta med energieffektiva lösningar och tillhandahålla rådgivande tjänster inom energieffektivisering så ser vi till att gräset alltid är grönast på vår sida.

Arbetsplats och kultur

För att bli ett starkt och bra team tycker vi det är viktigt att ha kul ihop. Därför försöker vi med jämna mellanrum att skapa tid för umgänge. En gemensam frukost, after work, eller varför inte femkamp på Liseberg? Alla behöver ladda batterierna emellanåt och få känna delaktighet och vi-känsla. Det är högt tempo i våra projekt men vi vill komma ihåg att ha roligt längs vägen också. Varje medarbetare bidrar till att ta oss framåt.

Varför jobba med oss?

Varför ska du jobba hos oss på TFIP och inte hos våra konkurrenter? Några riktigt bra anledningar kommer här:

  • En dynamisk miljö

    Gillar du fart och fläkt och flexibilitet? Vi arbetar i stora och spännande infrastrukturprojekt där ingen dag är den andra lik.

  • En öppen och "platt" organisation

    Hos oss tror vi på högt i tak och tydlig kommunikation och vi gillar korta beslutsvägar, delaktighet och ansvar.

  • Friskvård och förmåner

    Vi tror att fysiskt aktiva medarbetare är glada medarbetare och vill gärna uppmuntra till en aktiv livsstil genom friskvårdsbidrag och roliga gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder även våra anställda en fin-fin tjänstepensionslösning och sjukförsäkring.

Prinsgatan 12
413 05 Göteborg Vägbeskrivning jobb@tfip.se 031-131645

Stockholm

Arenavägen 55
121 77 Stockholm Vägbeskrivning jobb@tfip.se 031-131645

Jobbar du redan på TFIP?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tfip.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor